Gado gado

Printeaza

Gado gado din: fasole verde, morcovi, germeni de soia, varza chinezeasca, arahide, ulei, usturoi, pasta sambal oelek, zahar brun, suc de limette si lapte de cocos.

Ingrediente:Gado gado

  • 300 g fasole verde
  • 3 morcovi
  • 200 g germeni de soia
  • 200 g varza chinezeasca

sos:

  • 100 g arahide
  • 2 cepe
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita pasta Sambal oelek
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 lingura suc de limette
  • 200 ml lapte de cocos

 

Mod de preparare:

Se taie fâşii fasolea verde. Se rad morcovii şi se opăresc în apă cu sare, cu fasolea. Se trec prin jet de apă rece şi se scurg. Se aşază într-un castron şi se amestecă împreună cu germenii de soia.

Se toacă varza, se aşază într-o strecurătoare şi se opăreşte cu apă clocotită; se aşază în castron. Se pasează arahidele. Se încinge uleiul într-o tigaie şi se călesc ceapa şi usturoiul tocate cea 4 min. amestecând.

Se înglobează arahidele pasate, zahărul, sucul de limette şi laptele de cocos; se lasă să fiarbă cea 10 min. Acest sos se toarnă peste legume.

Gado gado

Gado gado

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.