Fursecuri de post

Printeaza

Fursecuri de post din: caise uscate, fulgi de ovaz, banane, nuca de cocos, suc de fructe, nuca.

Ingrediente:Fursecuri de post

  • 8 caise uscate
  • 4-5 linguri fulgi de ovăz
  • 3 banane
  • 2 linguri nucă de cocos
  • 4-5 linguri suc de fructe proaspete (mere, lămâi, portocale)
  • 2 linguri nucă măcinată

Mod de preparare:

Inmoi caisele în apă caldă, cât să le acopere. Pui fulgii de ovăz într-un bol şi îi stropeşti cu sucul de fructe. îi laşi să se înmoaie timp de 5-10 minute.

Decojeşti bananele. Pui în blender o banană împreună cu fulgii de ovăz, nuca de cocos, caisele scurse şi bananele. După ce omogenizezi, adaugi nucile măcinate şi bananele rămase, zdrobite cu ajutorul unei furculiţe.

Cu mâinile umede, formezi mici sfere pe care le aşezi într-o tavă şi le păstrezi în frigider pentru cel puţin 30 de minute. Le consumi de preferinţă în aceeaşi zi.

 

Fursecuri de post

Fursecuri de post

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.