Frittata cu legume si cascaval

Printeaza

O reteta de frittata cu legume si cascaval din: ulei de masline, ceapa rosie, ciuperci, cartofi, rosii, cascaval, sparaghel, oua, lapte, sare si piper.

Ingrediente:Frittata cu legume si cascaval

  • ulei de masline
  • 1 ceapa rosie mica
  • 100 grame ciuperci tocate
  • 4 cartofi feliati
  • 100 grame broccoli
  • 100 grame rosii
  • 100 grame cascaval
  • sparanghel
  • 7 oua
  • 20 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200 de grade. Tapeteaza o tava cu hartie de copt. Fierbe cartofii in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Scurge si lasa sa se raceasca. Aseaza cartofii, ceapa, ciupercile si broccoli in tava. Da tava la cuptor pentru 15 minute. Adauga apoi rosiile si sparanghelul si mai lasa 10 minute.

Aseaza o parte din legumele coapte intr-o tigaie. Adauga putin cascaval ras. Intr-un bol amesteca ouale cu laptele si asezoneaza cu sare si piper.

Toarna amestecul in tigaie, apoi adauga si restul de legume. Deasupra presara restul de cascaval. Da tigaia la cuptor pentru 30 de minute. Frittata cu legume si cascaval se serveste ca atare. O mai poti servi si cu salata de rosii cu busuioc.

Frittata cu legume si cascaval

Frittata cu legume si cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.