Friptura in foitaj

Printeaza

O reteta de friptura in foitaj, faina, margarina, sare oua, carne de vita, untura, ceapa, piper si cascaval.Friptura in foitaj

Ingrediente foitaj:

  • 350 g făină
  • 250 g margarină
  • 150 ml apă
  • sare
  • 1 ou

Ingrediente umplutură:

  • 600 g carne de vită
  • 100 g untură
  • 50 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 3 cepe
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Amesteci margarina moale cu făina şi un praf de sare, pui şi apa călduţă şi frămânţi un aluat molcuţ pe care-l laşi să se odihnească până pregăteşti umplutura: Speli carnea, o tai bucăţi şi o prăjeşti împreună cu ceapa tocată în untură topită.

Potriveşti de sare şi piper şi după 15 minute dai carnea deoparte şi o treci împreună cu ceapa prin maşina de tocat. Adaugi în tocătură ouăle şi amesteci, întinzi aluatul într-o foaie, presari o parte din caşcaval, întinzi compoziţia de carne şi rulezi. Ungi aluatul cu ou, presari caşcavalul rămas şi dai totul la cuptor pentru 25 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.