Friganele de cartofi

Printeaza

Friganele de cartofi 

Ingrediente:Friganele de cartofi

  • 300 g cartofi
  • 1 ou
  • 1/2 ceaşcă făină
  • 1/2 ceaşcă lapte
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă pătrunjel verde tocat
  • 2 linguri untură (ulei)

 

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii cruzi şi se rad pe răzătoarea cu găuri mai mari. Se adaugă sare, piper şi pătrunjel verde tocat.

Separat se face un aluat de clătite. Se amestecă cu cartofii. Se ia din compoziţie cu linguriţa şi se toarnă în untura (ulei) fierbinte. Se rumenesc pe ambele părţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.