Flori cu pătrunjel şi roşii uscate

Printeaza

O reteta delicioasa de flori cu: faina, parmezan, branza de vaci, oua, rosii uscate, patrunjel verde, ceapa verde, praf de copt, sare, piper, unt, sos de rosii picant, rosii.

Ingrediente:Flori cu pătrunjel şi roşii uscate

  • 130 g făină
  • 50 g parmezan
  • 125 g brânză de vaci
  • două ouă
  • 100 g roşii uscate în ulei
  • o lingură de pătrunjel verde tocat
  • două fire ceapă verde
  • jumătate de pliculeţ praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt
  • sos de roşii picant
  • roşii

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se amestecă făina cu praful de copt, parmezanul dat pe râzătoare, sare şi piper după gust. O într-un bol separat se mixează ouăle până îşi dublează volu­mul, se adaugă brânza de vaci, ceapa verde tocată mărunt, pătrun­jelul tocat, roşiile uscate scurse de ulei şi tocate mărunt.

Se adaugă ingredientele uscate, se mixează la viteză mică până se încorporează toate ingredientele, apoi se mixează la viteza maximă până rezultă o com­poziţie omogenă.

Se lasă să stea cinci minute, se ung cu unt forme de brioşe, se toarnă compoziţia şi se introduc în cuptorul încins.Se coc la foc potrivit circa 25 de minute, se scot pe un grătar de bucătărie şi se lasă să se răcească cinci minute.

Flori cu pătrunjel şi roşii uscate

Flori cu pătrunjel şi roşii uscate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.