File din piept de pui cu sos de portocale

Printeaza

O reteta simpla de file din piept de pui cu sos de portocale din: piept de pui, morcovi, mazare, orez, portocale, smantana, sare, piper si lamaie.

Ingrediente:File din piept de pui cu sos de portocale

  • 300 gr piept de pui
  • 500 gr morcovi
  • 300 gr mazăre
  • 80 gr orez
  • 4 portocale
  • 2 linguri de smântână acră
  • sare
  • piper
  • lămâie

 

Mod de preparare:

Fierbem orezul. Morcovii îi tăiem ron­dele şi-i fierbem cu mazărea cca 25 minute. Portocalele le tăiem felii şi stoarcem sucul. Feliile de piept de pui le frigem în vas să se ru­menească. Condimentăm cu sare şi piper.

Sucul de portocale şi smântână le amestecăm cu sosul de friptură şi le condimentăm. Adăugăm feliile de piept de pui şi punem la încălzit. Le aranjăm în vasul fără mânere şi le servim.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.