Dovlecei sau vinete pane

Printeaza

Dovlecei sau vinete pane din: dovlecei sau vinete, faina, ulei, oua, sare.

Ingrediente:Dovlecei sau vinete pane

  • 1,2 kg dovlecei sau vinete
  • 3 linguri făină
  • 100 ml ulei
  • 3 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Dovleceii sau vinetele se spală, se curăţă, se taie felii rotunde, se sărează şi se pun într-un vas ca să îşi lase zeama. Se usucă feliile cu hârtie absorbantă, se dau prin făină şi ou bătut şi se prăjesc în ulei, până se rumenesc pe annbele părţi.

Dovleceii pane sau vinetele pane se pot servi cu maioneză, cu mujdei de usturoi ori în salată cu iaurt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.