Cuiburi in spanac

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de cuiburi in spanac din: taitei de casa, spanac, galbenus fiert, galbenus crud, smantana, praz, margarina, rosie, faina, ulei si sare de mare.

Ingrediente:Cuiburi in spanac

  • 200 g taitei de casa
  • 200 g spanac
  • 1 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 100 g smantana
  • 1/2 praz
  • 1 lingura margarina
  • 1 rosie
  • 1 lingura cu faina
  • 1 lingura cu ulei
  • sare de mare

 

Mod de preparare:

Fierbe taiteii de casa in apa cu sare si o lingura cu ulei, apoi trece-le printr-un jet de apa rece.

Caleste in margarina prazul taiat marunt. Adauga faina, smantana, spanacul oparit separat si scurs. Incorporeaza galbenusul crud si pe cel fiert pasat cu furculita.

Peste sosul astfel obtinut, rastoarna pastele scurse. Cu ajutorul unei furculite, aseaza pe un platou cuiburi din paste. Decoreaza cu cubulete de rosie coapta.

Cuiburi in spanac

Cuiburi in spanac

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.