Cuib cu mandarine – Reteta gustoasa

Printeaza

Cuib cu mandarine din: ricotta, crema de branza, mascarpone, oua, zahar, zahar vanilat, stafide, fulgi de migdale, mandarine, sirop de zmeura, sirop caramel.

Ingrediente:Cuib cu mandarine

  • 250 g ricotta
  • 200 g cremă de brânză
  • 100 g mascarpone
  • 4 ouă
  • 50 g zahăr
  • 4 pliculeţe cu zahăr vanilat
  • 50 g stafide
  • 100 g migdale
  • zeama de la 4 mandarine

Mod de preparare:

  • 30 felii de mandarine
  • 50 g fulgi de migdale
  • sirop de zmeură
  • sirop caramel

 

Mod de preparare:

Intr-un vas potrivit, mixează zahărul cu ouăle până se topeşte zahărul. Adaugă zeama de la mandarine, migdalele şi stafidele mărunţite, apoi amestecă bine.

Pune cremele de brânză pe rând, amestecând cu lingura de lemn, până se omogenizează.

Adaugă în compoziţie zahărul vanilat şi amestecă din nou. Toarnă compoziţia în forme de brioşă din hârtie şi dă la frigider cel puţin patru ore.

Scoate apoi hârtia cu grijă şi aşază cuiburile pe farfurie. Stropeşte cu sirop şi decorează fiecare cuib cu felii de mandarină şi fulgi de migdale.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Clatite cu ciocolata si mandarine

Clatite cu ciocolata si mandarine din: faina de cocos, faina de tapioca, praf de copt, sare, banana, oua, sirop de artar, lapte de migdale, suc de oprtocale, unt, mandarina, ciocolata. Ingrediente:    ⅓ ceasca făină de cocos ⅔ ceasca făină de tapioca 1 lingurita praf de copt 1 praf sare 1 banană, piure 2 oua […]

Cheesecake cu mandarine

Cheesecake cu mandarine din: biscuiti, unt, branza, smantana, miere, mandarine, oua, faina. Ingrediente: 250 g biscuiţi sfărâmicioşi 150 g unt 400 g brânză de vaci 200 g smântână grasă 120 g miere lichidă 2 mandarine sucul unei portocale 3 ouă 2 linguri făină   Mod de preparare: Biscuiţii rupţi şi untul moale se pun în […]

 

Porridge cu mandarine

Porridge cu mandarine din: hrisca, lapte de soia, miere, nuci, mandarine, polen. Ingrediente: 150 g hrişcă albă 300 ml lapte de soia 5 linguri pline cu piure de dovleac 2 linguri pline cu miere 1/2 linguriţă scorţişoară 0 mână de nuci 2 mandarine 1 linguriţă polen   Mod de preparare: Hrişcă se pune în apă rece […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.