Creveti cu maioneza si capere

Printeaza

Creveti cu maioneza si capere din:, creveti, maioneza, capere, cartofi, ooua, patrunjel, lamaie, sare, otet, piper.
Ingrediente:Creveti cu maioneza si capere

  • 1 kg creveţi congelaţi
  • 300 g cartofi
  • 1/2 cană capere
  • 1 ceaşcă maioneză
  • 3 ouă fierte
  • pătrunjel
  • lămâie
  • oţet
  • sare
  • piper alb
  • frunze de salată

 

Mod de preparare:

Se fierb creveţii cu foarte puţină apă, cu 1 praf de sare şi câţiva stropi de oţet, apoi se scurg bine. Cartofii se spală şi se fierb în coajă, cu sare. După ce au fiert, se curăţă, se  lasă la răcit şi se taie cubuleţe.

Se amestecă maioneza cu cartofii, 1 praf de piper alb şi caperele, şi distribuie în 6 castronaşe, tapetate cu frunze de salată. Cre­veţii se pun deasupra, în fiecare castron, apoi câte o jumătate de ou fiert şi tăiat feliuţe.

Se de­corează cu felii de lămâie şi frunze de pătrunjel.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.