Crap pane cu pasta de usturoi

Printeaza

 Crap pane cu pasta de usturoi

Ingrediente:Crap pane cu pasta de usturoi

  • 800 g file de crap
  • căpăţână de usturoi
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 100 g pesmet
  • 200 g smântână
  • 200 ml ulei
  • lămâie
  • sare
  • pipei

 

Mod de preparare:

Se spală peştele, se scurge de apă, se şterge şi se condimen­tează. Se trec fileurile de crap prin făină, apoi prin ou bătut şi prin pesmetul amestecat cu mălaiul.

Se prăjesc fileurile în ulei, la foc potrivit spre mare, până se rumenesc bine pe am­bele părţi. Se scot pe şerveţele absorbante, se acoperă şi se păstrează la cald.

Se pisează usturoiul cu sare grunjoasă, apoi se amestecă cu 3 linguri ulei puse puţin câte puţin, ca la maioneză.

Se adaugă smântână şi se omogenizează bine pasta. Se serveşte fileul de crap pane cald, cu garnitură de cartofi natur, cu pastă de ustu­roi şi feliuţe de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.