Crap cu lamaie si patrunjel

Printeaza

Crap cu lamaie si patrunjel din: crap, lamaie, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Crap cu patrunjel

  • un crap cam de 1 kg
  • o lămâie
  • ulei
  • o legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, se scot intestinele şi se porţionează. Se şterg bucăţile de crap cu hârtie absorbantă după care se presară cu sare şi piper.

Intr-o tigaie se pune uleiul la încins şi se pun bucăţile de peşte şi se prăjesc până devin aurii.

Când sunt gata se scot pe un platou. în uleiul rămas în tigaie se pun la călit frunzele de pătrunjel, se adaugă apoi sare şi piper după gust.

Se toarnă sosul de pătrunjel peste peşte şi se decorează cu felii de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.