Cosulete de mere

Printeaza

Cosulete de mere din: foitaj, mere, zahar, suc de lamaie, unt si zahar pudra.

Ingrediente:Cosulete_de_mere

  • 500 g foitaj
  • 6 mere mari
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 4 lingurite unt
  • zahar pudra

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul pana la temperatura de 210C. Forma se unge cu unt. Din aluat se intinde un blat subtire, se taie din el 4 ronduri cu diametru de 15 cm. Rondurile se pun pe forma si se patrund cu furculita. Forma se pune in frigider.

Se toarna apa rece intr-un castron, si in el dilueaza sucul de lamaie. Merele se spala, se spala felioare si se pun in apa cu lamaie, lasandu-se 3-4 minute. Merele se pun gramajoare pe aluat, se presara zaharul. Se pune deasupra o lingurita de unt. Se coace 25 de minute. Se presara cu zahar pudra.

Cosulete de mere

Cosulete_de_mere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.