Cosulet cu miere

Printeaza

O reteta de cosulet cu miere din: aluat, pere, oua, zahar vanilat, zahar, frisca, crema de ciocolata, miere si zahar pudra.

Ingrediente:Cosulet cu miere

  • 1 pachet aluat

pentru umplutura:

  • 2 pere mari
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri zahar
  • 200 ml frisca
  • 2 linguri crema de ciocolata
  • 3 linguri miere
  • 2 lingurite zahar pudra

 

Mod de preparare:

Intinzi aluatul cu sucitorul, îl înţepi cu furculiţa din loc în loc şi decupezi rotunduri puţin mai mari decât formele de minitartă. Imbraci formele cu aluat.

Cureţi perele de coajă şi de căsuţa seminţelor, le tai felii potrivite (cât să intre în forme) şi le pui peste aluat Baţi ouăle cu zahărul, zahărul vanilat şi frişca şi torni compoziţia în formele de tarte.

Aşezi formele pe o tavă şi le introduci în cup­torul preîncălzit pentru circa 30 de minute. După ce s-au răcorit, le ungi cu miere dizolvată cu foarte puţină apă şi le decorezi cu cremă de ciocolată. Le presari cu puţin zahăr pudră.

Cosulet cu miere

Cosulet cu miere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.