Conopida poloneza in pesmet

Printeaza

Conopida poloneza in pesmet din: conopida, unt, pesmet, sare.

Ingrediente:Conopida poloneza in pesmet

  • 1,8 kg conopida
  • 180 g unt
  • 150 g pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală conopida, se curăţă de frunze şi se rupe în bucheţele, care se fierb 30 de minute în apă cu sare. Se păstrează în apă caldă cu sare. Pesmetul se prăjeşte în unt.

înainte de a servi, se scurge bine conopida, sa aşază pe un platou şi se presară cu pesmet prăjit.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.