Conopida cu maioneza si crenvursti de post

Printeaza

 Conopida cu maioneza si crenvursti de post

Ingrediente:Conopida cu maioneza si crenvursti de post

  • 1 conopidă
  • 1 pungă de pufuleţi simpli
  • 1 cartof
  • ulei
  • muştar
  • zeamă de lămâie
  • gogoşar sau măsline pentru ornat
  • crenvurşti de post
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi cartoful până ce intră furculiţa uşor în el. Il scoţi, nu arunci zeama şi îl zdrobeşti bine de tot. Cu zeama de la cartof vei face maioneza de pufuleţi astfel: pui pufuleţii într-un castron, adaugi apa în care a fiert cartoful şi ai grijă să cuprindă toţi pufuleţii, astfel ca aceştia să se înmoaie.

După ce i-ai înmuiat, îi amesteci cu acel cartof bine zdrobit şi adaugi muştar şi ulei ca la o maioneză obişnuită. O laşi la rece până ce fierbe cono­pida spălată şi ruptă în bu­cheţele.

Fierbi şi crenvurştii şi îi tai bucăţele. Amesteci toate ingredientele, potriveşti de sare şi piper. Ornezi după fantezie cu măsline sau gogoşari.

Conopidă cu maioneză si crenvurşti de post

Conopida cu maioneza si crenvursti de post

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Crenvurstii de post nu-mi plac.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.