Coltunasi cu spanac si smantana

Printeaza

Coltunasi cu spanac si smantana din: faina, ou, spanac, unt, smantana.

Ingrediente:Coltunasi cu spanac si smantana

  • 80 g făină
  • 1 ou
  • 200 g spanac
  • 10 g unt
  • 1 linguriţă smantana


Mod de preparare:

Din făină, ou şi puţină apă se prepară o cocă mai moale decat cea de tăiţei care se frămantă şi se întinde într-o foaie subţire. Spanacul curăţat şi spălat se fierbe în apă, se strecoară şi se toacă.

Din foaia de aluat se taie pătrate care se umplu cu spanacul, se îndoaie în formă de triunghi şi se apasă pe margini, ca să nu se desfacă.

Se fierb în apa clocotită 10-15 minute, apoi se scurg şi se servesc calzi cu untul şi smantana deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.