Cocktail mojito din: zahar, piersici, menta, rom alb, apa cu lamaie, gheata. Ingrediente: 1 ceasca de zahar (amestecat cu ¾ cana de apa fierbinte, pentru a forma sirop simplu) 3 piersici, fără sâmburi și feliate 1 legatura de frunze de menta 200-240 ml rom alb 1 l apa cu aroma de lamaie gheata Mod de […]
Reteta zilei: Cocktail cu vin rosu si capsuni
Cocktail cu vin rosu si capsuni din: vin rosu, suc de portocale, prosecco, capsuni, gheata. Ingrediente: 2 sticle de vin rosu 1.5 l suc de portocale 1 sticla prosecco 200 g căpșuni cuburi de gheață Mod de preparare: Taiati capsunile cuburi. Intr-un recipient mare se amesteca bauturile si se incorporeaza apoi capsunile. Lasati deoparte 30 […]
Cocktail cu merisoare si lichior de portocale
Cocktail cu merisoare si lichior de portocale din: merişoare congelate, lichior de portocale, lichior Disaronno, suc proaspăt de portocale, zeamă de lime, sirop de arţar, gheaţă zdrobită. Ingrediente: 300 g merişoare congelate, dezgheţate înainte de a le folosi 100ml lichior de portocale 1 lingură de lichior Disaronno 100ml suc proaspăt de portocale 2 linguri zeamă de lime 2-3 linguri sirop de arţar, […]