Cocktail cu merisoare si lichior de portocale

Printeaza

Cocktail cu merisoare si lichior de portocale din: merişoare congelate, lichior de portocale, lichior Disaronno, suc proaspăt de portocale, zeamă de lime, sirop de arţar, gheaţă zdrobită.

Cocktail cu merisoare si lichior de portocale

Ingrediente:

  • 300 g merişoare congelate, dezgheţate înainte de a le folosi
  • 100ml lichior de portocale
  • 1 lingură de lichior Disaronno
  • 100ml suc proaspăt de portocale
  • 2 linguri zeamă de lime
  • 2-3 linguri sirop de arţar, după gust
  • 1 pungă mare de gheaţă zdrobită, pentru servit

Mod de preparare:

Pune merişoarele, lichiorurile, sucul de portocale, zeama de lime şi siropul de arţar în robotul de bucătărie sau blender. Pasează-le până când merişoarele’sunt tocate cât de fin cu putinţă.

Strecoară cocktailul printr-o strecurătoare fină, apăsând pe merişoare cu o spatulă sau un polonic mic pentru a extrage tot lichidul.

Ţine-l la frigider până când urmează să-l serveşti. Umple pahare mici cu gheaţă zdrobită, apoi toarnă peste ea cocktailul de un roz aproape fosforescent.

Cocktail cu merisoare si lichior de portocale

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.