Cocktail Cognac Framboise

Printeaza

O reteta de cocktail cognac framboise din: zmeura conservata in coniac, suc de compot de zmeura si spumant sau champagne.

Ingrediente:Cocktail Cognac Framboise

  • 1 lingură de zmeură conservată în coniac
  • 1 lingură de suc de compot de zmeură
  • spumant sec sau champagne

 

Mod de preparare:

Aşezăm zmeura şi sucul de zmeură într-un pahar de şam­panie, apoi turnăm deasupra spumant sau champagne.

Zmeura conservată în coniac este atât de simplu de obţinut, încât toată lumea o poate face. Conform reţetei, vom avea fructe pentru mai multe băuturi. Să spălăm cu atenţie 50 kg de zmeură proaspătă, apoi le lăsăm să se scurgă.

Dacă avem numai zmeură congelată, o lăsăm să se decongeleze. Punem zmeu­ra cu 20 kg zahăr într-un borcan şi adăugăm un litru de coniac. Lăsăm amestecul în borcan un timp mai îndelun­gat, dar din când în când trebuie să amestecăm cu atenţie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.