Clatite cu iaurt si icre Tarama

Printeaza

Clatite cu iaurt si icre Tarama din: faina, oua, sare, iaurt, lapte, icre, piper.

Ingrediente :Clatite cu iaurt si icre Tarama

  • 125 g faina
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit sare
  • 3 iaurturi
  • 100 ml lapte
  • 150 g icre
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu oul, sarea si doua iaurturi si se adauga laptele putin cate putin, pana ce se obtine un aluat neted, nu prea gros, care se lasa apoi sa se odihneasca o jumatate de ora.

Se indeparteaza pielitele de la icre si se mixeaza cu iaurtul ramas, se adauga piperul si se pun la rece.

Se unge cu ulei o tigaie (mica) de clatite si se prajesc clatite ceva mai groase, adaugand mereu cate putin ulei, ca sa nu se prinda.

Clatitele se ung cu un strat de icre si se servesc calde, stropite cu putina zeama de lamaie.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • blincichi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.