Ciorba de legume cu verdeata

Printeaza

Ciorba de legume cu verdeata din: cartofi, telina, ceapa, morcovi, pastarnac, varza, fasole verde, rosii, ardei grasi, leustean, patrunjel, sare, ulei.

Ingrediente:Ciorba_de_legume_cu_verdeata

  • 2 cartofi
  • o telina
  • o ceapa
  • 2 morovi
  • 1 pastarnac
  • 0,4 kg de varza
  • o mana de fasole verde
  • 3 rosii mari
  • 2 ardei grasi
  • leustean
  • patrunjel
  • sare
  • 2 linguri cu ulei

 

Mod de preparare:

Se curăţă zarzavaturile (morcovii, felina, ceapa, păstârnacul, ardeiul, varza), se spală şi se toacă în cubulete, apoi se pun la fiert în 3 l de apă. Când sunt fierte pe jumătate, se adaugă fasolea verde şi cartofii tăiaţi cubulete.

După ce s-au fiert toate legumele, se adaugă roşiile date pe râzătoare, se lasă să mai dea în câteva clocote şi la final se adaugă sarea, uleiul şi verdeaţa tocată mărunt.

Ciorba de legume cu verdeata

Ciorba_de_legume_cu_verdeata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.