Ciorba de coaste de porc

Printeaza

 Ciorba de coaste de porc

Ingrediente:Ciorba de coaste de porc

  • 1/2 kg coaste de porc neafumate
  • 3 cartofi
  • 1 ceapă mare
  • 1 l zeamă de varză
  • 200 g zarzavat (1 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ardei gras roşu, 1 ardei gras verde, rase şi păstrate la congela­tor) sau 5-6 linguri zarzavat de ciorbă de la borcan
  • 1 legătură pătrunjel
  • leuştean uscat
  • sare

 

Mod de preparare:

Pui la fiert coastele în 4 l de apă şi le laşi să fiarbă până se desprinde carnea de pe oase. Ai grijă să spumuieşti din când în când. Scoţi coastele într-un castron şi-pui cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe, ceapa tocată şi zarzavatul decongelat şi laşi pe foc mic timp de 30 de minute.

Intre timp, scoţi carnea de pe oase, o tai bucăţi şi o laşi deoparte. Când au fiert cartofii pui bucăţile de carne, zeama de varză, potriveşti de sare dacă trebuie şi mai dai ciorba într-un clocot. Când e gata, o iei de pe foc şi presari pătrunjelul şi leuşteanul tocate.

Ciorbă de coaste de porc

Ciorba de coaste de porc

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de coaste de porc
  • ciorba de coasta de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.