Ciorba de cartofi si dovlecei

Printeaza

O reteta de ciorba de cartofi si dovlecei din: dovlecei, cartofi, ceapa, morcov, telina, ulei, bors, leustean, sare si piper.

Ingrediente:

  • 5 dovlecei potriviti
  • 300 g cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 50 ml ulei
  • 50 ml bors
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, morcovul şi ţelină, spălaţi-le şi tocaţi-le mă­runt. Căliţi-leîn ulei, 10 minute, apoi adăugaţi 2,5 I apă şi lăsaţi la fiert la foc potrivit.

După 20 de minute, adăugaţi cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe şi dovleceii curăţaţi (sau nu, după preferinţe) tăiaţi în cubuleţe sau bastonaşe.

Fierbeţi ciorba încă 20 de minute iar la final adăugaţi borşul, fiert separat, şi leuşteanul tocat mărunt. Po­triviţi de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de dovlecei cu cartofi
  • ciorba de cartofi cu dovlecei
  • ciorba de cartofi cu dovlecel
  • ciorba de dovlecel cu cartofi
  • ciorba de cartofi si dovlecei
  • ciorba de dovlecei si cartofi

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.