Ciorba ardeleneasca cu cartofi si carne afumata

Printeaza

Ciorba ardeleneasca cu cartofi si carne afumata din: apa, cartofi, oase afumate, morcovi, patrunjel, pastarnac, bors si bulion.

Ingrediente:Ciorba_ardeleneasca_cu_cartofi_si_carne_afumata

  • 5-6 l apa
  • 500 g cartofi
  • oase afumate (cu carne)
  • 3-4 morcovi
  • 2 bucati patrunjel
  • 1 pastarnac sau 1 telina mica
  • bors dupa gust
  • 2-3 linguri bulion

 

Mod de preparare:

Fierbi întâi carnea afumată (oa­sele). Pui apoi legumele tăiate cubuJeţe, iar la urmă, cartofii (tăiaţi bucăţi). Adaugi şi borsul după gust.

Suplimentar, poţi pune puţin tarhon tocat mărunt. Adaugi şi bulionul şi faci un rântaş din 50 ml ulei şi 2 linguri de făină. Pui rântasul în ciorbă si amesteci.

Ciorba ardeleneasca cu cartofi si carne afumata

Ciorba_ardeleneasca_cu_cartofi_si_carne_afumata

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de cartofi cu afumatura si bulion
  • ciorba de cartofi ardeleneasca
  • ciorba de cartofi cu afumatura si rantas

5 comentarii

  1. Perfecta!

  2. Adriana Valentina

    De cand e asta ciorba ardeleneasca?

  3. Foarte buna ciorba!

  4. Dintotdeauna e ciorba ardeleneasca

  5. Ai un 10 si de la mine cu ciorba asta 🙂 Chiar este buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.