Chiftelute cu sos de hrean

Printeaza

Chiftelute cu sos de hrean din: carne de porc, grasime de porc, frunze de salvie, paine, sare, piper, coriandru, hrean, faina si smantana.

Ingrediente:Chiftelute cu sos de hrean

  • 600 g carne de porc
  • 100 g grasime de porc
  • 1 legatura frunze de salvie
  • 1 felie de paine inmuiata
  • sare
  • piper
  • coriandru macinat
  • ulei pentru prajit

sos:

  • 1 lingura hrean ras
  • 1 lingura faina
  • 200 ml smantana

 

Mod de preparare:

Treceţi carnea şi grăsimea prin maşina de tocat. Adăugaţi pâinea înmuiată, bine stoarsă, frunzele tocate de salvie, sare, piper şi coriandru proaspăt măcinat. Amestecaţi bine ingre­dientele şi formaţi chifteluţele.

Prăjiţi-le în ulei şi scoateţi-le pe şerveţele pentru a elimina grăsimea de prisos. Amestecaţi hreanul cu smântână şi făina şi fierbeţi amestecul 10 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.