Chiftele din naut cu chimen si coriandru

Printeaza

Chiftele din naut cu chimen si coriandru din: naut, ceapa, dovlecel, morcov, faina, pesmet, condimente, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele din naut cu chimen si coriandru

  • 250 g năut fiert
  • 1 ceapă albă
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 50 g făină de năut
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 1 linguriţă de condimente în amestec (chimen, coriandru)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune la blender năutul şi ceapa tăiată grosier. Adaugă treptat dovlecelul tocat şi morcovul dat pe răzătoarea mică.

Pune condimentele şi potriveşte de sare. Dacă e prea lipicioasă compoziţia, pune 1-2 linguri de făină de năut. Modelează chiftelele, dă-le prin pesmet şi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coace-le 15 minute, apoi întoarce-le si tine-le încă cinci minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.