Chiftele cu gutui

Printeaza

Chiftele cu gutui din: chiftele, carne cu os, usturoi, gutui, menta, bulion, lamaie, zahar, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Chiftele cu gutui

  • 30 chiftele deja preparate
  • 1,5 kg carne cu os
  • 9 căţei usturoi pisat
  • 3 kg gutui
  • 7 linguri mentă uscată
  • 2 linguri bulion
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1 lingură zahăr
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Se fierbe carnea cu os şi în supa rezultată se pun gutuile, bine spălate, curăţate de coajă şi sâmburi, tăiate felii subţiri, piperul, sarea, sucul de lămâie, menta şi zahărul.

Se lasă la foc potrivit până ce gutuile se înmoaie şi se adaugă chiftelele. Se lasă să fiarbă, la foc mic, timp de un sfert de oră. Se servesc calde, cu garnitură de ardei gras, tăiat rondele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.