Chiftele de pui in crusta de susan

Printeaza

Chiftele de pui in crusta de susan din: pui, pesmet, ceapa, morcovi, patrunjel, oua, cimbru, piper, sare, susan, ulei.

Ingrediente:Chiftele de pui in crusta de susan

  • 800 g carne de pui tocată
  • 3 linguri pesmet
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 ouă
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • 150 g susan
  • 250 ml ulei

Mod de preparare:

Cureţi şi speli ceapa şi morcovii. Tai ceapa mărunt. Dai morcovii pe răzătoarea mică. Speli şi toci fin verdeaţa. Intr-un castron amesteci legumele cu verdeaţa, carnea tocată, ouăle bătute şi pesmetul.

Condimentezi amestecul cu piper şi cimbru şi sărezi, după gust. Omogenizezi compoziţia.

Cu mâinile umede formezi chiftele de mărime medie, pe care le tăvăleşti uşor prin susanul amestecat cu pesmet şi le prăjeşti în ulei încins.

Le scoţi pe o hârtie absorbantă, pentru a îndepărta surplusul de grăsime. Le serveşti reci, ca aperitiv sau calde, cu garnitură de legume.

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.