Chec de post cu banane
PrinteazaChec de post cu banane din: apa, ulei, faina, sare, banana, cacao, praf de copt si zahar.
- 200 ml apă
- 100 ml ulei de floarea-soarelui
- 250 g făină
- 1 praf de sare
- 1 banană
- 1 lingură cacao
- 1 plic praf de copt
- 80 g zahăr
Mod de preparare:
Amesteci făina, praful de copt, praful de sare si zahărul. Faci o adâncitură în mijloc şi adaugi apa si uleiul.
Amesteci bine şi, într-o tavă de chec tapetata cu hârtie de copt, pui aproximativ toată compoziţia, cu excepţia a 3 linguri, pe care le păstrezi pentru a le amesteca cu cacao.
După ce amesteci cele 3 linguri rămase cu cacao, adaugi amestecul peste compoziţia aflată deja în tavă. Pui peste compoziţie o banană tăiată feliuţe mai groase.
Dai tava la cuptorul preîncălzit, pentru aproximativ 40 de minute. Faci testul cu o scobitoare, iar după ce s-a răcit, chec tapetată presari checul cu zahăr pudră.
Chec de post cu banane
Pofta buna!