Cartofi umpluti cu piept afumat de porc si rosii

Printeaza

Cartofi umpluti cu piept afumat de porc si rosii din: rosii in bulion, piept afumat de porc, mozzarella, oua, cartofi, sare grunjoasa, patrunjel verde.

Ingrediente:Cartofi_umpluti_cu_piept_afumat_de_porc_si_rosii

  • 150 g roșii în bulion
  • 150 g piept afumat de porc
  • 150 g mozzarella
  • 2 ouă
  • 8 cartofi mari
  • sare grunjoasă
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă. Se scot din apă și se lasă să se răcească. Separat, se rade brânza mozzarella și se amestecă cu ouăle și pătrunjelul tocat mărunt. Pieptul afumat de porc se taie cubulețe și se rumenește în suc propriu. Se toarnă peste el roșiile și sucul de roșii din conservă. Se lasă să scadă.

Se amestecă toate ingredientele. Se taie cartofii pe jumătate, se scoate miezul astfel încât să nu se rupă și se umplu cu amestecul de mai sus. Se așază pe hârtie de copt într-o tavă și se coc. După ce s-au rumenit, se scot.

Cartofi umpluti cu piept afumat de porc si rosii

Cartofi_umpluti_cu_piept_afumat_de_porc_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.