Cartofi umpluti cu carne, chili si chimen

Printeaza

Cartofi umpluti cu carne,chili si chimen din: fasole roşie fiartă, carne tocata, unt, ceapa, usturoi, praf de chili, chimen, bulion, supa de vita, porumb boabe, cartofi, ulei, sare, piper.

Cartofi_umpluti_cu_carne_chili_si_chimen

Ingrediente:

  • 1 conservă mare fasole roşie fiartă
  • 500 g carne tocată
  • 50 g unt
  • 2 cepe
  • 2 căţei us­turoi
  • o linguriţă praf de chili
  • 2 linguriţe chimen măcinat
  • 65 g bulion
  • 300 ml supă de vită
  • 1 conservă mică porumb boabe
  • 10 cartofi medii
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în coa­jă 10 minute şi, între timp, în unt topit se pun la călit ceapa tocată $i usturoiul.

Se adaugă carnea tocată, se desface cu lingura si se lasă 10 minute pe foc. Se amestecă praful de chili, chimenul, bulio­nul şi se pun peste came.

Se adaugă fasolea si supa, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă 25 de minute la fiert.

Cartofii se taie în două pe lung, se scobesc, se ung cu ulei şi se umplu cu fasolea cu carne şi porumb. Se lasă la cuptor 10 minute.

Cartofi umpluti cu carne, chili si chimen

Cartofi_umpluti_cu_carne_chili_si_chimen

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.