Cartofi umpluti cu carne, chili si chimen
PrinteazaCartofi umpluti cu carne,chili si chimen din: fasole roşie fiartă, carne tocata, unt, ceapa, usturoi, praf de chili, chimen, bulion, supa de vita, porumb boabe, cartofi, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 conservă mare fasole roşie fiartă
- 500 g carne tocată
- 50 g unt
- 2 cepe
- 2 căţei usturoi
- o linguriţă praf de chili
- 2 linguriţe chimen măcinat
- 65 g bulion
- 300 ml supă de vită
- 1 conservă mică porumb boabe
- 10 cartofi medii
- 1 lingură ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se pun la fiert în coajă 10 minute şi, între timp, în unt topit se pun la călit ceapa tocată $i usturoiul.
Se adaugă carnea tocată, se desface cu lingura si se lasă 10 minute pe foc. Se amestecă praful de chili, chimenul, bulionul şi se pun peste came.
Se adaugă fasolea si supa, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă 25 de minute la fiert.
Cartofii se taie în două pe lung, se scobesc, se ung cu ulei şi se umplu cu fasolea cu carne şi porumb. Se lasă la cuptor 10 minute.
Cartofi umpluti cu carne, chili si chimen
Pofta buna!