Cartofi umpluti cu carne tocata de vita

Printeaza

Cartofi umpluti cu carne tocata de vita din: cartofi, ceapa, carne de vita, ardei, rosii, sos picant, unt, ulei, cascaval, sare.

Ingrediente:Cartofi umpluti cu carne tocata de vita

  • 8 cartofi
  • o ceapă
  • 300 g carne tocată de vită
  • un ardei gras
  • 2 roşii
  • o linguriţa sos picant
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri ulei
  • 50 g caşcaval ras
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii se pun la copt, cu sare, pentru o oră.

Intr-o tigaie se călesc ceapa şi carnea de vită până ce se obţine un amestec închis la culoare şi bine scurs.

Apoi, se adaugă ardeiul gras tăiat mărunt, sosul picant şi roşiile tăiate cuburi. Cartofii copţi şi uşor răcoriţi se taie în două, se scobesc, se repartizează untul în fiecare şi apoi se pune amestecul de carne şi roşii.

Se aşază cartofii într-o tavă şi se dau la cuptor 10 minute.

Se aduc la masă cu caşcaval ras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.