Cartofi de ciocolata

Printeaza

Cartofi de ciocolata

Ingrediente:Cartofi de ciocolata

  • 100 g cartofi fierţi
  • 30 g unt
  • 1 găl­benuş
  • 40 g nuci
  • 5 g cacao
  • esenţă de migdale
  • 2- 3 tablete de zaharină

 

Mod de preparare:

Cartofii fierţi îi treci de două ori prin maşina de tocat, îi amesteci cu untul, gălbenuşul, nucile măcinate, câteva picături de esenţă de migdale şi zahari-na dizolvată în 1/2 linguriţă apă caldă.

Compoziţia o freci foarte bine şi o dai la rece. A doua zi rulezi în palmă mici cocoloaşe, pe care le tăvăleşti prin cacao, le aşezi în foiţe de bomboane şi le păstrezi la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.