Carpaccio de căpşuni

Printeaza

Se taie felii subţiri 250 g căpşuni. Se amestecă 2 linguri Crema di Balsamico cu 1 linguriţă suc de lămâie şi se toarnă peste căpşuni. Se răsucesc sub formă de rozete 100 g felii subţiri de şuncă uscată.

Se presa­ră pe farfuriile cu căpşuni. Se toarnă 2 linguriţe de boabe de piper verde de la borcan şi se ornează cu frunze de busiuoc. Se pot presăra şi felii de migdale.

Carpaccio de căpşuni

Carpaccio de căpşuni

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.