Capsuni cu sos de ciocolata si curmale

Printeaza

Capsuni cu sos de ciocolata si curmale din: curmale, praf de cacao, ulei de nucă de cocos, apa, capsuni.

Capsuni cu sos de ciocolata si curmale

Ingrediente:

  • 1/2 ceaşcă de curmale
  • 1/2 ceaşcă de praf de cacao
  • 1/4 ceaşcă de ulei de nucă de cocos, lichid
  • 1 ceaşcă de apă – sau mai multă, după nevoie
  • 1 cană de căpşuni proaspete

Mod de preparare:

Pentru a prepara sosul de ciocolată, mai întâi încălziţi într-un vas cu apă caldă uleiul de nucă de cocos până devine li­chid.

Intr-un mixer, amestecaţi toate ingredientele, cu ex­cepţia căpşunilor, până se omogenizează. Poate fi necesar să mai adăugaţi puţină apă. Turnaţi sosul de ciocolată intr-un vas.

Infigeţi câte o scobi­toare pe lângă coada fiecărei căpşuni şi înmuiaţi fructul în sosul de ciocolată, astfel încât să se acopere cu ciocolată cele două treimi de jos ale căpşunii, lăsând liberă treimea de sus şi coada.

Aranjaţi căpşunile pe o farfurie şi puneţi-le la congelat timp de o oră, până când sosul de ciocolată se întăreşte. Apoi, depozitaţi-le într-un container închis ermetic, la frigider.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.