Bors rusesc cu dafin

Printeaza

Bors rusesc cu dafin

Ingrediente:Bors rusesc cu dafin

  • 500 g sfecla rosie
  • 1 telina
  • 2 praz
  • 3 morcov
  • 1  radacina patrunjel
  • 1/2 varza
  • 3 linguri untura
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri bulion
  • 1 foaie dafin
  • 250 g carne de vaca
  • marar
  • sare
  • 1 pahar smintina

Mod de preparare:

Zarzavatul se curata, se spala si se taie in bucati mici sau fisii subtiri sau se da pe razatoarea mare, apoi se inabusa in grasimea incinsa.

Se toarna 2 litri de apa feirbinte, se sareaza si se adauga carnea si costita taiate in bucati.

Se lasa sa fiarba la foc mic. Smintina se amesteca cu o lingurita de faina, cu bulionul cu rosii si se subtiaza cu bors (o cana), apoi se toarna in oala.

Se mai pune o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi se lasa borsul sa clocoteasca pina ce carnea este moale.Se presara marar tocat si se serveste cu smintina.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.