Bors rusesc fara carne

Printeaza

Bors rusesc fara carne din: supa de oase, morcovi, patrunjel, telina, praz, pastarnac, varza, sfecla, mazare, rosii, smantana, sare, piper, ardei.

Ingrediente:Bors_rusesc_fara_carne

  • 600 ml supă de oase
  • 2 morcovi
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • 1 ţelină
  • 2 fire de praz
  • 1 păstârnac
  • 1/2 varză mică dulce
  • 1 sfeclă roşie
  • 1 cană mazăre
  • 4 roşii coapte
  • 100 ml smântână
  • sare
  • piper
  • ardei iute verde, tocat mărunt (după gust)

 

Mod de preparare:

Oasele de vită le pui la fiert cu apă rece şi cu sare, avand grija sa aaum spuma bine. Zarzavaturile curăţate, spălate şi tăiate mărunt le pui la fiert în supa de oase.

Pui şi 3/4 din sfecla roşie curăţată, lăsând-o in bucată mare. După ce şi-a lăsat culoarea, scoţi sfecla afară.

Borşul, dat în clocot separat şi spumat, îl adaugi peste zarzavaturile care s-au înmuiat, împreună cu restul de sfeclă, tăiată precum tăiţeii.

Serveşti borşul dres cu smântână şi cu ardei iute verde, tocat mărunt, sare şi piper.

Bors rusesc fara carne

Bors_rusesc_fara_carne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.