Bomboane de nuci prajite

Printeaza

Bomboane de nuci prajite din: nuci, zahar, apa, cacao, esenta de rom, visine, zahar pudra si cacao.

Ingrediente:Bomboane_de_nuci_prajite

  • 200 g nuci
  • 150 g zahăr
  • 1 pahar apă
  • 1-2 linguri cacao
  • esenţă de rom
  • vişine din dulceaţă sau vişinată
  • zahăr pudră
  • cacao pentru presărat

 

Mod de preparare:

Faci un sirop bine legat din zahăr şi apă. Adaugi nucile prăjite uşor şi trecute prin maşină, esenţa de rom şi cacaua.

Amesteci bine împreună, apoi formezi cu mâna bomboane rotunde, iar la mijloc pui câte o vişină din dulceaţă sau din vişinată (fără sâmbure).

Când sunt gata, le tăvăleşti în cacaua amestecată cu zahăr pudră şi le aşezi în hârtii speciale pentru bomboane.

 

Bomboane de nuci prajite

Bomboane_de_nuci_prajite

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.