Biscuiti dulci cu susan si vanilie

Printeaza

Biscuiti dulci cu susan si vanilie din: unt, zahăr brun, ou, esenţă sau extract de vanilie, făină, praf de copt, sare, seminţe de susan.

Biscuiti_dulci_cu_susan_si_vanilie

Ingrediente:

  •  75 g unt moale
  •  200 g zahăr brun
  •  1 ou
  •  1/2 linguriţă esenţă sau extract de vanilie
  •  120-130 g făină
  •  1/2 linguriţă praf de copt
  •  1 praf de sare
  •  80 g seminţe de susan

 

Mod de preparare:

Se taie bucăţi untul şi se bate spumă cu zahăr. Se înglobează un ou şi ex­tractul sau esenţa de vanilie. Se încorporează apoi făina amestecată cu praf de copt şi sare. La final se înglobea­ză susanul şi se frământă aluatul.

Se întinde o foaie de aluat între 2 bucăţi de folie trans­parentă şi se decupează fur­securi cu ajutorul unor for­me speciale.

Se încinge cuptorul la 170 °C şi se coc fursecurile 7-9 min. până se rumenesc.

Biscuiti dulci cu susan si vanilie

Biscuiti_dulci_cu_susan_si_vanilie

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.