Barbeque de porc cu porumb picant

Printeaza

Barbeque de porc cu porumb picant

Ingrediente:Barbeque de porc cu porumb picant

  • 4 linguri de ketchup de tomate
  • 2 linguri de zahăr brun
  • 1 lingură de oţet din vin alb
  • 1 linguriţă de paprica
  • 4 bucăţi de muşchi de porc, curăţat de grăsime
  • 4 ştiuleţi de porumb
  • 1 lingură de unt

Mod de preparare:

Se fierbe un vas mare de apă pentru porumb. Se prepară un sos, amestecând ketchup-ul, zahărul, oţetul si jumătate din cantitatea de paprica. Se încălzeşte o tigaie de teflon si se căleşte carnea timp de 3-4 minute pe ambele părţi.

Se toarnă sosul la jumătatea timpului şi se întoarce carnea până este gătită în interior si lipicioasă. Intre timp, se pune porumbul în vasul cu apă si se fierbe timp de 5-8 minute, până devine fraged.

Se amestecă paprica rămasă cu untul într-un bol termorezistent şi se bagă la cuptorul cu microunde la nivel high, timp de 15-20 de secunde, până ce paprica sfârâie în untul topit (alternativ, se topeşte untul picant într-o tigaie mică). Se unge porumbul cu unt şi se serveşte cu friptura de porc şi salată verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Barbeque de porc cu porumb picant? Ce bine suna! Deja am notat reteta si o s-o fac in curand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.