Barbecue de pasăre

Printeaza

Barbecue de pasare din: miere, sos barbecue, suc de lamaie, boia de ardei dulce, sare, piper, ulei, aripi curcan, pulpe de pui, porumb, usturoi, ulei si sare.

 

Ingrediente:

marinata:

  • 3 linguri miere
  • 4 linguri sos barbecue
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita praf de usturoi

barbecue:

  • 4 aripi curcan
  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 4 stiuleti porumb
  • 2 linguri ulei cu usturoi
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Amestecaţi ingredientele pentru marinată. Aşezaţi pulpele şi aripile în marinată şi lăsaţi-le 1 oră la frigider.

Tăiaţi în două ştiuleţii şi ungeţi-i cu uleiul cu usturoi şi sarea.

Aşezaţi-i pe o folie de aluminiu împreună cu pulpele şi aripile şi frigeţi-le 30 – 40 de minute pe grătar, având grijă să le învârtiţi.

 

Barbecue de pasăre

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Ficat de pasare la gratar

Ficat de pasare la gratar

Ficat de pasare la gratar din: ficat de pasare, unt, maghiran, busuioc, oregano si sare. Ingrediente: 1 kg ficat pasăre 100 g unt maghiran busuioc oregano sare   Mod de preparare: Tăiaţi ficatul în felii groase de 1.5 – 2 cm şi îl presăraţi cu condimente după gust. Topiţi untul într-o tigaie, iar când se […]

 

Frigarui din ficat de pui

Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar

Frigarui din ficat de pasare cu sunca si ceapa la gratar din: ficat, sunca, ceapa, mujdei, sare si piper. Ingrediente: 400 g de ficat 100 g de şuncă sau muşchi afumat 1-2 cepe ½ pahar de mujdei sare piper negru măcinat   Mod de preparare: Ficatul de pasăre de casă (găină, curcan, gîscă) se taie […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.