Aperitive cu sunca si crema de branza

Printeaza

Aperitive cu sunca si crema de branza din: gogosele, sunca, gogosari, salata verde, branza de vaci, telemea sarata, smantana.

Ingrediente:Aperitive_cu_sunca_si_crema_de_branza

  • 12 gogosele pentru umplut
  • 200 g sunca
  • 3 gogosari
  • 1 salata verde
  • 150 g branza de vaci
  • 220 g telemea sarata
  • 100 g smantana

 

Mod de preparare:

Dai telemeaua prin razatoarea mica. Speli gogoşarii, îi cureţi de seminţe şi îi tai cubuleţe. Şunca o tai felii subţiri şi apoi porţionezi fiecare felie în patru.

Amesteci într-un bol brânza de vaci, telemeaua rasă, smântână şi gogoşarii până obţii o cremă omogenă.

O laşi la frigider pentru o jumătate de oră. Speli salata şi rupi fiecare foaie în bucăţele.

Tai gogoşelele pe jumătate şi aşezi pe fiecare bază salată, apoi un pătrăţel de şuncă, o linguriţă de cremă de brânză şi acoperi cu căpăcelul păstrat.

Aperitive cu sunca si crema de branza

Aperitive_cu_sunca_si_crema_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.