Aperitiv delicios cu ciuperci
PrinteazaAperitiv delicios cu ciuperci din: cartofi, faina, sare, oua, ciuperci, ulei.
- 10 cartofi
- 2 linguri faina
- sare
pentru umplutura:
- 3 oua
- 3 linguri ciuperci
- o lingurita ulei
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă de coajă, după care se taie cuburi şi se pun la fiert în apă cu sare. Intre timp, se face o omletă din ouă şi ciuperci care apoi se taie cât mai mărunt. Cartofii gata fierţi se zdrobesc ca pentru piure şi se amestecă bine cu făina.
Se formează chiftele între palme, se pune la mijloc puţină umplutură si apoi se remodelează între palme. Se pun chiftelele într-o tavă de cuptor, se ung cu foarte puţin ulei si se coc pentru aproximativ 30 de minute.
Aperitiv delicios cu ciuperci
Pofta buna!