Aperitiv cu ciuperci si carne de pui

Printeaza

Aperitiv cu ciuperci si carne de pui din: ciuperci, pulpe de pui, cimbru, oua, mustar, coaja de lamaie, coaja de portocala, smantana, sare, piper alb, ulei, unt, patrunjel.

Ingrediente:Aperitiv_cu_ciuperci_si_carne_de_pui

  • 500 g ciuperci champignon
  • 2 pulpe pui
  • 1 crenguta de cimbru
  • 3 oua
  • 2 linguri mustar
  • coaja rasa de la 2 lamai sau 2 portocale
  • 150 ml smantana pentru gatit
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • cateva frunze de patrunjel

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi le tai în felii subţiri. Le înăbuşi în ulei încins, până când se înmoaie. într-un alt vas, fierbi pulpele de pui împreună cu cimbrul.

Când carnea a fiert, o cureţi de oase şi pieliţe şi o macini fin, în maşina de tocat sau în robotul de bucătărie. în acelaşi mod mărunţeşti ciupercile.

Mixezi ouăle cu muştarul, smântână şi coaja de citrice. In această cremă, încorporezi carnea, ciupercile tocate, un praf de piper şi sare după gust.

Pui compoziţia într-o mică formă termorezistentă unsă cu unt şi o fierbi la bain-marie 45-50 de minute, până când se întăreşte.

După ce s-a răcit, îi desprinzi marginile cu un cuţit, porţionezi preparatul în formă şi îl răstorni pe un platou. Inainte de servire, decorezi porţiile cu frunze de verdeaţă.

Aperitiv cu ciuperci si carne de pui

Aperitiv_cu_ciuperci_si_carne_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.