Antricot de vită bănăţean

Printeaza

O reteta foarte simpla de antricot de vita cu mazare, ciuperci, ulei, faina, cartofi, verdeata, piper si sare.

Ingrediente:Antricot de vită bănăţean

  • 1,5 kg antricot de vită
  • 250 g mazăre conservă
  • 300 g ciuperci
  • 200 ml ulei
  • 100 g făină
  • 2,5 kg cartofi
  • verdeaţă
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

 

Porţionezi antricoatele, le baţi uşor cu ciocanul, le sărezi, le dai prin făină şi le prăjeşti în ulei încins. Când sunt gata, le scoţi şi, în uleiul rămas, căleşti ceapa tocată mărunt.

 

Rumenită bine, adaugi antricoatele, apoi stingi cu zeamă de carne. Ciupercile curăţate de pieliţe şi spălate, le tai şi le adaugi peste antricoate, împreună cu mazărea.

 

Potriveşti de sare şi adaugi verdeaţă tăiată mărunt. Poţi folosi şi ficat de porc la această reţetă, pe care îl adaugi după ce se căleşte ceapa, împreună cu antricotul.

Antricot de vită bănăţean

Antricot de vită bănăţean

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.