7 retete pentru GRATAR

Printeaza

 

Retete pentru GRATAR:

 

Gratar_8

Friptura de vita picanta

Friptura_de_vita_picantaFriptura picanta din: muschi de vita, ulei, piper rosi, fulgi de ardei rosu, cimbru, chimen, oregano, usturoi, sare. Ingrediente: 500 g muschi de vita 200 ml ulei 1/2 lingurita piper rosu macinat grosier 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu 1/2 lingurita cimbru macinat 1/2 lingurita chimen macinat 1/2 lingurita oregano maruntit 2-3 catei de usturoi…

Read more »

Hamburger vegetarian

Hamburger_vegetarianHamburger vegetarian din: faina, supa de legume, ulei, usturoi, cimbru, maghiran, boia dulce, piper, sare, salata verde, rosii, patrunjel. Ingrediente: 500 g faina seitan (gluten de grau) 275 ml supa de legume 5 linguri ulei 2 linguri praf de usturoi 1/2 lingurita cimbru 1/2 lingurita maghiran 3 lingurite boia dulce piper sare pentru decor: rosii…

Read more »

Parjoale cu salata

Parjoale_cu_salataParjoale cu salata din: ceapa, piept de pasare, ou, patrunjel, sare, piper, rosii cherry, paine ciabatta, masline, ulei de masline, usturoi, aceto balsamico alb. Ingrediente: 1 ceapa 400 g piept de pasare tocat 1 ou 2 linguri patrunjel tocat sare piper salata: 400 g rosii cherry 2 cepe rosii 1 paine ciabatta 150 g masline…

Read more »

Costita de porc cu sos brun

Costita_de_porc_cu_sos_brunCostita de porc cu sos brun din: costita de porc, vin rosu, boia dulce, supa de legume, faina, unt, rosii, usturoi, amidon, ardei iute, frunze de busuioc, sare, piper. Ingrediente: 1 1/2 costita de porc pentru sosul brun: 125 ml vin rosu 2 linguri boia dulce 250 ml supa de legume 7 g faina 25…

Read more »

Frigarui Kebap din carne de berbecut

Frigarui_Kebap_din_carne_de_berbecut Figarui Kebap din carne de berbecut din: pulpa de berbecut, ceapa, usturoi, miere, menta, bulion, sare, piper, cumin, seminte de coriandru, pasta de harissa, ulei, ridichi, ceapa rosie, usturoi, otet de vin rosu, zahar fin, iaurt, inimi de salata verde. Dacă se folosesc ţepuşe din lemn pentru frigărui, acestea se vor lăsa la înmuiat cca…

Read more »

Frigarui de somon

Frigarui_de_somonFrigarui de somon din: somon, ulei de masline, suc de rosii, piper, suc de lamaie, tepuse. Ingrediente: 500 g de somon fara pielita si taiat cuburi 35 ml ulei de masline 45 ml suc de rosii piper suc de lamaie tepuse pentru frigarui   Mod de preparare: Ubeul de măsline se amestecă cu sucul de…

Read more »

File de peste la gratar

File_de_peste_la_gratarFile de peste la gratar din: peste, cartofi, broccoli, usturoi, lamaie, sare, ulei, busuioc. Ingrediente: 2-4 bucati de peste (cod sau macrou) 250 g cartofi 250 g broccoli 1 capatana de usturoi felii de lamaie sare ulei busuioc sau patrunjel pentru decor   Mod de preparare: Peştele se curăţă, se spală, se şterge şi se…

Read more »

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.