Friptura de vita picanta – Reteta gustoasa

Printeaza

Friptura picanta din: muschi de vita, ulei, piper rosi, fulgi de ardei rosu, cimbru, chimen, oregano, usturoi, sare.

 

Ingrediente:Friptura_de_vita_picanta

  • 500 g muschi de vita
  • 200 ml ulei
  • 1/2 lingurita piper rosu macinat grosier
  • 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1/2 lingurita cimbru macinat
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita oregano maruntit
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o usuci pe şerveţele de bucătărie. Pui într-un castron ule­iul şi condimentele, usturoiul zdro­bit, însă fără sare, deoarece va întări carnea.

Aşezi carnea în castronul cu marinata. Laşi la marinat 2-3 ore, la frigider.

Pui carnea pe gratar si o lasi 67 minute, pe fiecare parte. In momentul servirii sarezi friptura si decorezi platoul cu frunze de salata si cu rosii.

Friptura de vita picanta

Friptura_de_vita_picanta

Pofta buna!

 

 

 

 

poate iti place si:

retete

Steak de Vită Perfect Gătit – Rețetă Savuroasă

Steak de Vită Perfect Gătit – Rețetă Savuroasă din: steak de vita, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper. Steak-ul de vită este o mâncare clasică în bucătăria internațională și a devenit un fel de mâncare preferat în multe culturi. Gătitul unui steak perfect este un adevărat meșteșug, iar tehnicile pot varia de la un […]

 

retete

Gujon de Vită Crocant

Gujon de Vită Crocant din: carne de vita, faina, oua, pesmet, mirodenii, ulei. Gujon de Vită este o alegere delicioasă și crocantă pentru cei care adoră preparatele din carne. Aceste bastonașe fragede de carne de vită trecute prin făină, ou bătut și pesmet cu arome de mirodenii vor satisface cu siguranță papilele gustative. Cu o […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.