7 Retete cu Peste pentru Meniul de Florii

Printeaza

Retete cu Peste pentru Meniul de Florii:

Mancare de ceapa cu peste

Mancare de ceapa cu peste

Mancare de ceapa cu peste din: file de salau, ceapa, rosii, gogosari, vin, ulei, faina, sare, piper, oregano. Ingrediente: 400 g file de şalău 5 cepe 3 roşii 2 gogoşari 50 ml vin alb 50 ml ulei 50 g făină sare piper oregano   Mod de preparare: Ceapa curăţată şi spălată o tai cubuleţe. Gogoşarii […]

File de peste natur

File de peste natur

File de peste natur din: fileuri de cod, cartofi, marar seminte, castravete murat, marar, ceapa dafin, morcov, piper, telina, patrunjel, ou, mustar, ulei, lamai, sare, iaurt. Ingrediente: 4 fileuri de cod congelate 300 g cartofi mărar seminţe 1 castravete murat mărar proaspăt 1/2 ceapă roşie 2-3 foi de dafin 1 morcov piper 1 ţelină mică […]

Salata_cu_pastrav_afumat_si_mustar

Salata cu pastrav afumat si mustar

Salata cu pastrav afumat si mustar din: fasole verde, salata, pastrav, crutoane, ulei de masline, mustar. Ingrediente: 200 g de fasole verde, tăiată 1 căpăţână de salată romaine 250 g de păstrăv afumat 50 g de crutoane 3 linguri ulei de măsline 1 lingură de muştar cu boabe coaja rasă  sucul de la 1 lămâie […]

Somn cu mujdei

Somn cu mujdei

Somn cu mujdei din: fileuri de somn, morcovi, ulei, ceapa, dafin, patrunjel, usturoi, piper, limeta, sare. Ingrediente: 4 fileuri de somn 2 morcovi 50 ml ulei 1 ceapă 1 foaie de dafin 1 legătură pătrunjel 5 căţei de usturoi 10-15 boabe de piper zeamă de limetă sare piper   Mod de preparare: Dai fileurile de […]

Salata_de_cartofi_cu_peste_si_chimen

Salata de cartofi cu peste si chimen

Salata de cartofi cu peste si chimen din: cartofi, sfecla, praz, mere, seminte de chimen, smantana, ulei, otet, sare, peste, salata verde. Ingrediente: 2 cartofi potriviţi 200 g sfeclă roşie 2 fire de praz 2 mere 1/2 lingură seminţe de chimen 125 g smântână sare 3 linguri ulei de măsline 3 linguri oţet balsamic 1 conservă […]

Lamai umplute cu crema de peste afumat

Lamai umplute cu crema de peste afumat

Lamai umplute cu crema de peste afumat din: macrou afumat, branza de vaci, ulei, sare, piper, lamai. Ingrediente: 1/2 file macrou afumat 200 g brânză de vaci 2 linguri ulei sare piper 2 lămâi   Mod de preparare: Laşi la scurs brânza de vaci. Când nu mai are zer deloc, o mixezi cu ulei. încorporezi fileul […]

Salata_de_naut_cu_peste

Salata de naut cu peste

Salata de naut cu peste din: naut, file de peste, rosii, ceapa, salata verde, ridichi, lamaie, ulei, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 400 g năut 400 g fileuri de peşte sau peşte din conservă 2 roşii 1 ceapă 2 salate verzi 1 legătură ridichi 2 linguri zeamă de lămâie 2 linguri ulei 1 lingură cimbru uscat […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.